YENİPAZAR BELEDİYE MECLİSİNİN 02 KASIM 2022 TARİHLİ KASIM AYI TOPLANTISINA AİT ZABIT ÖZETİ

Gönderi Görseli

Karar No 52: 2023 yılı katı atık ücretlerinin belirlenmesi için konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine, Meclisimizin 02.11.2022 tarihli oturumunda oy birliği ile karar verildi.

Karar No 53: Dilekçe ile Belediyemize müracaat ederek satışı talep edilen Mülkiyeti Belediyemize ait Karaçakal Mah.  118 ada 175 parsel 319,00m² zeytinlik vasıflı taşınmazın satışı için yapılan oylamada Meclis Başkanı M.Yüsran ERDEN, Meclis Üyesi Muharrem TOSUN, Meclis Üyesi  Süleyman ALTINKAYA, Meclis Üyesi Kıvanç İŞBİLEN “KABUL” oyu, Meclis Üyesi C.Cavit SAYGILI, Meclis Üyesi Malik ERCAN, Meclis Üyesi Ertuğrul ATEŞ, Meclis Üyesi Mehmet KOÇ “RET” oyu kullanmış olup Meclis Başkanının kullanmış olduğu “KABUL” oyu yönünde oy çokluğu ile satılmasına,  Çulhan Mahallesi 109 ada 10 ve 11 parsel arsa vasıflı taşınmazların satışı için yapılan oylamada Meclis Başkanı M.Yüsran ERDEN, Meclis Üyesi Muharrem TOSUN, Meclis Üyesi  Süleyman ALTINKAYA, Meclis Üyesi Kıvanç İŞBİLEN, Meclis Üyesi Ertuğrul ATEŞ, Meclis Üyesi Mehmet KOÇ “KABUL” oyu, Meclis Üyesi C.Cavit SAYGILI, Meclis Üyesi Malik ERCAN “RET” oyu kullanmış olup belirtilen yerin oy çokluğu ile satılmasına, ilgili taşınmazların satış bedelini belirlemek üzere Kıymet Takdir Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizin 02.11.2022 tarihli oturumunda oy çokluğu ile karar verildi.

Karar No 54: Mülkiyeti Belediyemize ait yüzme havuzunun 10 yıllık kiraya verilmesine, kira bedelini belirlemek üzere Kıymet Takdir Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizin 02.11.2022 tarihli oturumunda oy birliği ile karar verildi.