Başkan Erden Aydın’ı Kore’de tanıtacak

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, 26-28 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan uluslararası toplantıda Aydın’ı temsil edecek. Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, 26-28 Ekim 2022 tarihlerinde Kore’nin Jeonju kentinde düzenlenecek olan Cittaslow Uluslararası Toplantı’da Aydın’ın tanıtımını yapacak. Toplantıya katılacaklar seyircilere İngilizce hitap ederek şehirlerinin özelliklerini tanıtacak. Türkiye ve Aydın’ı tanıtacak olan Erden, tanıtım için hazırladığı bilgi notunu Kore’ye gönderdi. Tanıtım amaçlı gönderilen metin  Korece’ye çevrilip kitap halinde basılacak. Toplantıya katılacak olan Başkan Erden, “Bu  tür toplantılar ülkemiz ve şehrimiz adına çok önemli. Orada yapacağım konuşma ve sunumlar ile ülkemiz ve şehrimize daha fazla turisti çekeceğimize inanıyorum. Sakin şehrimiz Yenipazar için çalışmalarımız uluslararası ve ulusal düzeyde devam edecek” ifadelerini kullandı.  Erden’in ulaşım ve konaklama giderleri komite  tarafından karşılanacağı öğrenildi.